Fri fragt ved køb over 500 kr.
Kurv 0

Månedens Krystal

Månedens Krystal
 
Når du handler her på www.krystaltemplet.dk eller på vores facebookside KrystalTemplet i maj, får du Månedens Krystal med i handlen.
Det er rå Røgkvarts spidser, som er maj måneds krystal.

Røgkvarts
Chakra: Jordstjerne, jord, renser alle chakraer og laver beskyttelsesskjold i auraen.
Healing: Detox, transmuterer negativ energi til positiv energi.
En krystal, der er excellent til grounding. Kan hjælpe selv de meste luftige personer til at få jordforbindelse, så de kan fungere i den fysiske verden. Til dem der arbejder i de højere energier og særligt har aktiveret deres øvre chakraer, kan Røgkvarts hjælpe med at komme tilbage i kroppen og den fysiske verden. Gør det muligt at bringe visioner og ideer til virkelighed, bringer den spirituelle verden 'ned på jorden', så du kan udleve dine visioner. Forbedrer organiserings- og praktiske evner. Rebalancerer kroppen, styrker din inderste kerne og forebygger kriser i at opstå. Beskytter dig mod negativ energi og absorberer negative energier. Healer blidt følelsesmæssige tilstande og hjælper dig til at overvinde manglende tillid.
Giver dig ny energi, hvis du føler dig drænet. Løfter humøret. Får dit indre lys til at skinne på dit potentiale og gaver, der skjuler sig i skyggerne fra dit inderste væsen, så de bliver synlige for dig.
Målretter din power.